Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

zaterdag 29 december 2012

Welke prepaid simkaart aanbieder nemen?


Prepaid simkaarten zijn ontzettend populair bij het grote publiek. Vooral voor mensen die niet veel gebruik maken van hun mobiele telefoon en kinderen is het een perfecte oplossing. Toch brengt het ook wel een probleem met zich mee. Mede door de grote vraag naar prepaid simkaarten, bestaan er ook ontzettend veel aanbieders. Hoe weet u dan welke het meest geschikt is?

De meeste mensen die een prepaid simkaart willen, bellen ook niet zoveel. Voor deze mensen is het gunstiger om een aanbieder in de hand te nemen, die afrekent per seconde. Er zijn ook heel veel aanbieders die rekenen per minuut, dit kan aardig in de papieren lopen als u eigenlijk maar heel eventjes belt. Dan gaat u al snel door uw afgesproken tegoed heen en dat terwijl u eigenlijk amper heeft gebeld. Ook een starttarief bereikt datzelfde effect en zal u alleen maar meer geld kosten.

Ondanks veel tips op websites over het kiezen van een aanbieder voor een prepaid simkaart blijft het een moeilijke klus. Ze verschillen allemaal niet zo heel erg van elkaar, maar in de kleine lettertjes staat toch altijd wat anders. Het ontcijferen van deze letters is al helemaal een ander verhaal! Heeft u heel erg moeite met het vinden van een geschikte aanbieder? Breng dan een bezoekje aan een telefoonwinkel. Zij kunnen u vaak te woord staan en uitleggen wat de verschillen inhouden. Ga niet slechts langs één aanbieder, want deze is meestal niet neutraal. Probeer dus meerdere winkels uit en spreek met andere medewerkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten