Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

dinsdag 4 december 2012

De prepaid simkaart


We kunnen er eigenlijk niet meer omheen. Steeds meer gebruikers van een mobiele telefoon kiezen er voor om gebruik te maken van een zogenaamde prepaid simkaart. Het is ongetwijfeld een feit dat abonnementen tegenwoordig al eens duurder durven uit te vallen dan u in eerste instantie had verwacht. In bepaalde gevallen kan uw factuur zelfs zo hoog oplopen dat u geen mogelijkheid ziet om deze te betalen met alle financiële gevolgen van dien. Om dit risico zoveel mogelijk te beperken of zelfs geheel te voorkomen kunt u er dus voor kiezen om een prepaid simkaart aan te kopen. Wat dit precies inhoudt en waarom prepaid nu zoveel interessanter kan zijn komt u in dit artikel te weten.

Voordelen van een prepaid simkaart
In de inleiding hebben we al gezegd dat er heel wat interessante voordelen verbonden zijn aan een prepaid simkaart. Laat ons dan ook maar meteen van start gaan met deze voordelen. Allereerst is er het financiële plaatje. Zoals gezegd zijn er heel wat mensen die iedere maand wat vreemd durven opkijken van hun telefoonfactuur. Op zich is dat eigenlijk niet nodig. Door gebruik te maken van een prepaid simkaart kunt u namelijk slechts zo lang bellen als er saldo op uw rekening staat. Is het saldo opgebruikt, dan zult u enkel en alleen nog in staat zijn om een noodoproep te doen. Verder gebruik van uw mobiele telefoon is dan niet meer mogelijk waardoor u niet met een extra kostprijs wordt opgezadeld. De financiële zekerheid is ongetwijfeld het belangrijkste pluspunt dat is verbonden aan de prepaid simkaart.

Nadelen van een prepaid simkaart

Er zijn jammer genoeg niet enkel en alleen maar voordelen verbonden aan de prepaid simkaart. Een nadeel is bijvoorbeeld dat een dergelijke simkaart niet voor iedereen geschikt is. Sterker nog, voor de zakelijke doelgroep is een prepaid simkaart bijvoorbeeld helemaal niet te gebruiken. Mensen die constant over de mogelijkheid moeten kunnen beschikken om een telefoongesprek te voeren of een sms-bericht te versturen maken dan ook beter geen gebruik van een prepaid simkaart. Verder is er natuurlijk ook nog het tarief van een prepaid simkaart. Als we de kostprijs van belminuten bij een abonnement naast die van een prepaid simkaart leggen kunnen we niet anders dan vaststellen dat deze eerste in zowat alle gevallen goedkoper is. Als u echt zo goedkoop mogelijk wil bellen en sms'en is een prepaid simkaart dan ook misschien niet de beste oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten