Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

zaterdag 29 december 2012

Simyo


Wanneer u de keuze heeft gemaakt om vanaf nu prepaid te gaan bellen en misschien ook wel te internetten zult u ongetwijfeld meteen ook op zoek willen gaan naar een geschikte provider. Er zijn heel wat verschillende providers die er voor kiezen om een dergelijke dienst aan te bieden, maar de kostprijs kan afhankelijk van provider tot provider zeer aanzienlijk verschillen. Daarom is het goed om even de diverse prepaid providers met elkaar te vergelijken. De provider Simyo is één van de bekende providers op vlak van prepaid telefonie en alles wat er aan gerelateerd is. In dit artikel laten we u graag kennismaken met deze provider en geven we u een duidelijk beeld van wat u allemaal kunt verwachten van de diensten van Simyo.

Wie is Simyo?
Simyo is een telefonie-provider die haar klanten de mogelijkheid biedt om zowel te kiezen voor een abonnement als voor een zogenaamde prepaid methode. Wanneer u kiest voor deze laatste mogelijkheid krijgt u verschillende interessante mogelijkheden voorgeschoteld. Vooral de kostprijs van een prepaid pakket bij Simyo is toch wel opvallend te noemen. Wanneer we naar de kostprijs per belminuut gaan kijken zien we dat u bij Simyo kunt rekenen op een vast tarief van 10 eurocent per minuut. Eenzelfde tarief is ook van toepassing op het versturen van een smsbericht. Daar er geen specifieke bundel wordt afgenomen spreekt het voor zich dat u als klant geen kortingen kunt bedingen op deze prijzen. Een extra voordeel is wel dat u er voor kunt kiezen om af te rekenen per seconde en niet per minuut. Hierdoor kunt u aardig wat geld besparen.

Volledig online af te sluiten

Daar waar u bij veel providers nog steeds heel wat papierwerk dient te doorlopen is dat bij de telefonie-provider Simyo niet het geval. Bij Simyo kunt u, uw prepaid simkaart probleemloos online aanvragen. Daarnaast wordt ook het doorvoeren van uw pakket geheel online gedaan waardoor u geen tijd verliest en er niet nodeloos extra kosten worden gemaakt. Uw simkaart wordt daarnaast steeds geheel gratis naar u verzonden en u kunt eveneens rekenen op de deskundigheid van de gratis klantenservice. Mocht u met andere woorden ooit een probleem ondervinden met uw Simyo prepaid simkaart, dan staat een team van experts steeds klaar om u gratis verder te helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten