Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

woensdag 19 december 2012

Kinderen kunnen veilig bellen met een prepaid kaartOuders kunnen er bijna niet meer onderuit om hun kind een mobieltje te geven. Maar een mobiele telefoon met abonnement kan aardig in de papieren lopen. Ouders zijn verantwoordelijk voor het belgedrag van hun kinderen. Maar dit valt bijna niet te controleren. Hierdoor lopen de rekeningen aardig op in de onkosten. Een prepaid kaart is de ideale oplossing om een kind een mobieltje te geven. Je kind is zo toch bereikbaar en er is een limiet vastgesteld. Je kan afspreken dat je kind tien euro beltegoed per maand krijgt. Als het beltegoed op is dan krijgt je kind niets extra’s. Ze kunnen zo wel gebeld worden, maar je kind kan zelf niet meer bellen of smsen. De prepaid kaart is zo een oplossing om een mobieltje betaalbaar te houden.

Speciaal voor de kinderen heeft Vodafone een oplossing. De kind veilig prepaid kaart is een nieuwe oplossing om kinderen veilig bereikbaar te houden. Uiteraard kunnen kinderen nog steeds alleen hun tegoed opmaken. Maar op de simkaart zijn ook 0900 nummers en sms diensten geblokkeerd. Kinderen kunnen hier geen gebruik van maken. Als het beltegoed op is dan kunnen kinderen nog twee smsjes sturen per dag. Bijvoorbeeld als ze in de problemen zitten. Ze kunnen hun ouders smsen om hun te bellen zodat kinderen bereikbaar blijven. De prepaid simkaart van Vodafone is voor iedere mobiele telefoon geschikt.

Voor kinderen met een smartphone zijn er nog een paar beschermde mogelijkheden. Vodafone Mobile Protect is een applicatie, waarmee een vermist telefoontje kan worden geblokkeerd. Zo kan een gestolen smartphone niet gebruikt worden om mee te bellen. Voor de Android smartphone is er Vodafone safety net. Hiermee kunnen ouders bepaalde diensten en websites blokkeren. Zodat niet alles te bezoeken is met de smartphone. Dit zijn handige oplossingen waardoor kinderen veilig kunnen bellen en smsen.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten