Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

woensdag 2 januari 2013

Prepaid bellen


Prepaid bellen heeft de voorbije jaren een zeer aanzienlijke boost gekregen. Steeds vaker kiezen mensen er voor om een prepaid simkaart aan te vragen en daar zijn verschillende goede redenen voor op te noemen. Ook u heeft het ongetwijfeld al eens meegemaakt dat u op een zeker ogenblik teveel heeft gebeld of smsberichten heeft gestuurd. Op zich is dat natuurlijk geen ramp, ware het niet dat, dat een flinke invloed kan hebben op de kostprijs van uw telefonie. Haast iedereen heeft op deze manier wel eens een factuur onder ogen gekregen waar men toch even moest van slikken. Nu, wees gerust, met de komst van prepaid bellen kunt u er voor zorgen dat deze situatie zich nooit meer zal herhalen. We vertellen u in dit artikel graag meer over prepaid bellen.

Waarom prepaid bellen?

In de inleiding hebben we u aangegeven dat prepaid bellen verschillende voordelen met zich meebrengt. We kunnen ons best voorstellen dat u dan zeer benieuwd bent geworden naar wat die voordelen nu precies zijn. Wel, om te beginnen is prepaid bellen op financieel vlak volkomen veilig. U weet altijd hoeveel uw maximum verbruik kan zijn en u kunt nooit meer bellen dan u daadwerkelijk verwacht. Prepaid bellen is ook interessant voor kinderen en jongeren. Ouders vinden het tegenwoordig belangrijk dat ze hun kind altijd kunnen bereiken en daarom is een prepaid simkaart ideaal. Men kan niet teveel bellen waardoor de ouders met torenhoge kosten worden opgezadeld en men is toch altijd bereikbaar, zelfs al is het saldo op dat ogenblik niet toereikend. Tot slot is prepaid bellen voor mensen die slechts af en toe hun mobiele telefoon gebruiken meer dan waarschijnlijk veel interessanter dan bellen met een abonnement. U bent namelijk niet gebonden aan vaste kosten terwijl dat bij een gewoon abonnement wel het geval is.

Voor wie is prepaid bellen niet geschikt?

Eerlijkheidshalve moeten we ook toegeven dat prepaid bellen toch niet voor iedereen even geschikt is. Neem nu bijvoorbeeld mensen die hun mobiele telefoon gebruiken voor zakelijke doeleinden. Zij moeten ten eerste erg vaak bellen en hebben daardoor nood aan constante financiƫle middelen. Op deze manier zou een prepaid simkaart erg duur uitvallen, om nog maar van de kostprijs van de individuele belminuten en sms'en te zwijgen. Daarnaast kan een zakenman het zich natuurlijk niet veroorloven dat het saldo van zijn toestel op een bepaald ogenblik is opgebruikt waardoor hij niet langer op een zo optimaal mogelijke manier kan werken. Neen, prepaid bellen mag dan zeer geschikt en interessant zijn voor jongeren en particulieren die niet vaak bellen, voor zakenmensen is het zeker en vast geen optie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten