Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

donderdag 3 januari 2013

Prepaid bellen bij Vodafone
Ondanks de sim only abonnementen is er nog steeds een grote vraag naar prepaid telefoonkaarten. Vooral consumenten die niet veel bellen gebruiken nog steeds graag een prepaid telefoonkaart. Via de website van Vodafone kan je nog steeds online een prepaid kaart kopen. Een Vodafone prepaid kaart heeft een aantal voordelen vergeleken met andere providers. Bij sommige zijn de voordelen gelijk, maar bij andere voordelen zijn ze uniek van Vodafone. Een aantal voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet. Zodat je Vodafone kan gaan vergelijken met de andere aanbieders.

Online jou prepaid kaart opwaarderen.

Een groot pluspunt bij Vodafone is dat je online je prepaid kaart kan opwaarderen. Geen gedoe meer met naar de winkel gaan voor een opwaardeerkaart. Nee, online opwaarderen gaat via iDeal en je nieuwe beltegoed wordt direct bijgeschreven. Zo kan je zelfs in het buitenland je beltegoed opwaarderen in een internet café.

Maak gebruik van voordeelbundels binnen je prepaid tegoed.

Meestal hebben alleen abonnementen voordeelbundels. Maar met een prepaid kaart bij Vodafone kan je voordeelbundels of Blox afsluiten. Bijvoorbeeld een SMS bundel met duizend smsjes voor tien euro. Of een speciale internet bundel waarbij je voordelig kunt internetten met een prepaid kaart. Prepaid telefoneren wordt zo met voordeel bundels extra voordelig bij Vodafone.

Voordelig een Prepaid telefoon aanschaffen.

Als je een prepaid kaart van Vodafone wil kopen dan kan je in principe iedere simlock vrije telefoon gebruiken in combinatie met de kaart. Maar je kunt er ook voor kiezen om een Vodafone simlock toestel te kopen. Een Vodafone simlock toestel is voordeliger omdat je hem alleen kan kopen in combinatie met een Vodafone prepaid kaart. Maar je bespaart hiermee wel tientallen euro´s op de aanschafprijs. Zelfs de nieuwste smartphones zijn verkrijgbaar als prepaid telefoon van Vodafone.Geen opmerkingen:

Een reactie posten