Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

vrijdag 11 januari 2013

Prepaid Smartbundels van Hi
Prepaid simkaarten kunnen regelmatig geen gebruik maken van de leuke aanbiedingen die sim only klanten krijgen. Maar prepaid simkaarthouders willen soms ook voordelig smsen of internetten. Hi is één van de weinige providers die hier echt iets aan wil veranderen. Dit is de reden dat het bedrijf met Prepay smartbundels komt. Een prepay smartbundel is net als bij een sim only bundel een speciale bundel. De bundel kan iedere week automatisch worden verlengd. Of je kunt een week lang de bundel afsluiten. Als je er weer opnieuw gebruik van wilt maken dan kan je hem weer opnieuw aanvragen. Het geld voor de Prepay smartbundels wordt afgeschreven van je prepaid beltegoed.

Met een prepay smartbundel kan je standaard onbeperkt smsen. De goedkoopste smartbundel kost € 3,50 per week. Met de bundel kan je onbeperkt smsen. Maar je krijgt er nog iets gratis bij namelijk 50 MB internet. Als je WhatsApp op je telefoon geïnstalleerd hebt dan kan je hiermee gratis 5.000 berichten sturen. Als er nog vrienden zijn zonder WhatsApp dan kan je ze natuurlijk een smsje sturen. De Prepay Smartbundels zijn ideaal voor de prepaid gebruikers van Hi.

De Smartbundels kunnen uitgebreid worden met extra MB’s per week. Zo is er nog een 100 MB internet plus onbeperkt smsen en 250 MB internet plus onbeperkt smsen. De bundels zijn allemaal voor één week. Dus je kunt één week lang gebruik maken van 100 MB internet plus onbeperkt smsen bij Hi prepaid. Naast de internet en smsbundels zijn er ook extra voordelige belbundels. Voor € 3 krijg je één week lang 20 extra belminuten. Normaal ben je € 7,20 kwijt voor 20 minuten bellen. Als je veel belt dan kan de smart bundel helemaal geen slecht idee zijn. Je bespaart zo veel geld met slechts 20 minuten bellen naar een vast nummer.    Geen opmerkingen:

Een reactie posten