Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

donderdag 31 januari 2013

Besparen op mobiel internet
Als u een smartphone abonnement neemt dan is één van de grootste kostenposten mobiel internet. Zelfs met sim only betaalt u nog de hoofdprijs voor mobiel internet. Het is hierdoor bijna ondenkbaar om een prepaid simkaart met internet te nemen. Toch kunt u besparen met een prepaid mobiel internetbundel. Want bij een sim only abonnement wordt het bijna nooit gemeld als u over de bundel heen gaat. De buiten de bundel MB’s zijn vaak tien keer zo duur als de binnen de bundel MB’s. Als u buiten uw bundel gaat met een prepaid simkaart dan kunt u slechts tot een limiet. U zult dus geen telefoonrekeningen krijgen van honderden euro’s. Maar er zijn nog meer redenen om te besparen met een prepaid simkaart.

Een prepaid simkaart is niet alleen voordelig vanwege de buiten de bundel regeling. Maar u kunt ook besparen door meer gebruik te maken van Wifi. Als u thuis of op kantoor internet heeft dan kunt u besparen door Wifi te gebruiken. Wifi via uw kantoor of huis is gratis. Dit gaat niet van uw internetbundel af. Nu hebt u alleen nog een internetbundel nodig voor als u buitenshuis gaat. Zelfs daar komen steeds vaker gratis Wifi punten zoals in het centrum van een stad of op het station.

U kunt ook gebruik maken van speciale internetbundels op prepaid simkaarten. Bij Vodafone kunt u kiezen voor blox. Voor een vast bedrag per maand krijgt u 100 MB internet per week. Dit kunt u opvoeren tot maximaal 500 MB internet per week. Dit is een stuk voordeliger dan internetten tegen het prepaid tarief. Iedere maand kunt u de blox weer uitzetten. Net als Vodafone heeft T-mobile prepaid en Hi internetbundels. Als je wilt besparen met internet op je mobiel dan kan je het beste voor Vodafone Blox kiezen. Vodafone is op het gebied van internet op dit moment één van de voordeligste prepaid providers.Geen opmerkingen:

Een reactie posten