Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

maandag 18 februari 2013

Een wegwerp prepaid simkaart
Je hebt het vast wel eens in films of televisie series gezien. Een politieagent of misdadiger gooit zijn simkaart in de prullenbak om vervolgens weer een ander te gebruiken. Helaas is dit voor vele fictie en bestaat een wegwerp prepaid simkaart niet. Maar nu is er voor Android gebruikers toch een oplossing. Het mooiste is dat je er geen misdadiger voor hoeft te zijn en je de simkaart niet hoeft weg te gooien.

Een wegwerp prepaid simkaart kan ideaal zijn als je bijvoorbeeld iets te koop aanbied via het internet. Je wilt graag betrouwbaar overkomen, maar je wilt niet dat de hele wereld je telefoonnummer weet. Je kunt dan tijdelijk kiezen voor een wegwerp prepaid simkaart. Nog een oplossing voor een wegwerp prepaid simkaart als je op vakantie gaat in het buitenland. Je wilt bijvoorbeeld een betrouwbaar telefoonnummer of een lokaal telefoonnummer. Zodat bellen niet zo duur wordt als met een Nederlands telefoonnummer. De app van Android biedt de oplossing voor mobiele gebruikers die een eigen wegwerp prepaid simkaart willen hebben.

Crimineel hoef je dus niet te zijn, maar het is wel handig als je een eigen prepaid simkaart hebt. Met je prepaid simkaart kan je de App: Hushed downloaden en installeren. Met Hushed maak je voor één maand een wegwerp nummer aan. Na een maand verloopt het nummer automatisch en ben je niet meer bereikbaar via dit nummer. Je kunt met dit nummer bellen en gebeld worden. Er kan zelfs een vocemailbox worden aangemaakt. In ruim veertig landen kan gebruik gemaakt worden van Hushed. Je kunt dus ook uit veertig verschillende landennummers kiezen. Het aanmaken van een wegwerp prepaidkaart op je huidige prepaidkaart kost vijf dollar. Helaas is het op dit moment alleen nog mogelijk om in dollars te betalen dit zal in de toekomst veranderen. Bellen is ook nog eens super voordelig namelijk 4,5 dollarcent per minuut. In de toekomst wordt ook een iPhone app verwacht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten