Prepaid Simkaarten - Vergelijk de prijzen

Vergelijk de prijzen van alle prepaid simkaarten in Nederland op de grootste prepaid vergelijkingswebsite van Nederland:

Nu Prepaid simkaarten vergelijken

donderdag 28 februari 2013

Prepaid bundels van T-mobile
Vroeger kocht je bij T-mobile een prepaidkaart en hiermee kon je bellen. Je moest alleen nog een opwaardeerkaart kopen en alles was geregeld. Dit kan bij T-mobile nog steeds. Maar als je meer wilt bij T-mobile dan is dit ook geen enkel probleem. Je haalt meer uit je prepaidkaart door een prepaid bundel af te sluiten. Een bundel geeft je extra belminuten of smsjes. Je zit nergens aan vast bij deze bundels en het geld wordt gewoon van je beltegoed afgeschreven. Zo kan je bijvoorbeeld een 50 minuten belbundel kopen voor nog geen vijf euro. De bundel is 30 dagen geldig en daarna stopt de bundel gewoon weer.

Naast een belbundel is er ook een sms en internetbundel verkrijgbaar voor de prepaidkaarten van T-mobile. Een internetbundel is zelfs verkrijgbaar voor één dag. Als je één dag internet nodig hebt dan kan je voor nog geen euro een dag internetten. Net als alle andere bundels van T-mobile sluit je ze af met een smsje en worden ze afgeschreven van je belbundel. Op=op dus je kunt nooit teveel uitgeven met de Prepaid bundels van T-mobile. Ze zijn vooral ideaal als je tijdelijk iets meer tegoed nodig hebt of extra voordelig wil bellen.

Als je een Blackberry hebt aangeschaft met een prepaid simkaart dan kan je ook prima terecht bij T-mobile. Voor nog geen 12,50 kan je een maand lang gebruik maken van het internet en Blackberry diensten. Zo ben je een stuk voordeliger uit met een prepaid bundel dan met een abonnement. Nog een leuk extraatje is de vakantiebundel bij T-mobile. Voor nog geen vijf euro kan je dertig minuten bellen binnen de EU. De bundel is veertien dagen geldig, waardoor je de bundel niet helemaal hoeft op te maken in één keer. Als je graag geld bespaart op je prepaid simkaart dan kan je het beste kiezen voor de prepaid bundels van T-mobile.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten